Fetish Kinky Kanggo Sing Nindakake.

Kepentingan seksual tartamtu kanggo bagean awak utawa obyek diarani jimat. Fetis sing paling ngerti yaiku dominasi, fetis sikil, asor, masochism, mesin seks, lan urofilia.

Ads by TubeAdvertising